Wildman Super Bonanza Wildman Super Bonanza

Wildman Super Bonanza - Slot

Hrát si Wildman Super Bonanza

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Wildman Super Bonanza
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: -/-
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Vyberte si bonus Koupit funkci

Wildman Super Bonanza Průběh hry Automat Wildman Super Bonanza od Pragmatic Play je věnován superhrdinovi Wildmanovi a jeho mimořádným dobrodružstvím. Nachází se vpravo od hracího pole a bedlivě sleduje vše, co se na něm děje. Automat byl fanouškům hazardu představen 27. září 2022. stala se populární ihned po svém vydání.

Akce se odehrává v hlubokém vesmíru. Hrací pole se nachází ve středu obrazovky. Je průhledná a nepřekáží při kochání se krásnými výhledy. Za mřížkou se táhne obrovská rozloha vesmíru. Příjemná hudba doplňuje hru a dělá ji dynamičtější. Vše vzbuzuje obdiv - vysoce kvalitní grafika, velkolepé detaily vesmírných objektů a štědré výplaty.

Napravo je hlavní hrdina a za ním vidíte portál. Umožňuje pohyb ve vesmíru. Zatímco se kotouče netočí, hudba hraje docela dost. Je použito hlavní téma, ale jakmile se aktivují bicí, začne hrát soundtrack naplno. Hudba zní obzvlášť intenzivně v okamžiku shody několika stejných obrazů. Podobné funkce jsou pozorovány bez ohledu na to, zda se uživatelé rozhodnou stáhnout slot Wildman Super Bonanza na přenosné gadgety nebo jej hrát v prohlížeči.

Recenze výherního automatu Wildman Super Bonanza

Díky recenzi slotu Wildman Super Bonanza se fanoušci hazardu mohou rychle naučit jeho pravidla. Hrací pole se skládá z osmi válců. Mají osm řad znaků. Automat nabízí netradiční přístup k tvorbě výherních linií – Cluster Pays. Rozsah sázek se pohybuje od 0,20 do 100 mincí. Maximální násobitel je x10000.

Navzdory skutečnosti, že se automat neúčastní losování jackpotu, potěší uživatele dalšími funkcemi. Má vysokou úroveň volatility, díky které můžete získat velké výplaty.

K vytváření výherních kombinací dochází v celém hracím poli. Clusterový systém výrazně zvyšuje šanci na výhru. Odměnu přináší minimálně pět stejných obrázků, které se na obrazovce objeví v podobě horizontálních nebo vertikálních kombinací.

V demo režimu si každý znalec kvalitní hazardní zábavy může zahrát automat Wildman Super Bonanza zdarma. Tato verze hry se líbí nejen začínajícím návštěvníkům online casina, ale i zkušeným uživatelům. Ve hře Wildman Super Bonanza se bez vkladu a registrace můžete bavit neomezeně dlouho. Sázky se uzavírají pomocí virtuálních mincí – kreditů.

Jak hrát automat Wildman Super Bonanza

Automat Wildman Super Bonanza v casinu je velkým hitem. Běží na přenosných gadgetech s operačním systémem Android nebo iOS. Vzhledem k tomu, že podporuje technologie JS, HTML5, lze jej zařadit i na osobní počítač.

Roli Wild plní zlaté velké písmeno W. Umožňuje zvýšit atraktivitu automatu a nahradit chybějící symboly ve vzniklých kombinacích. Automat zajišťuje přítomnost několika modifikátorů. Liší se barvou (zelená, červená, žlutá, růžová, modrá) a přinášejí úplně jiné odměny.

Během hlavní hry může nastat situace, která vám umožní aktivovat progresivní funkci Super Fever. Toto dodatečné bonusové kolo vám umožní získat maximální výhru a skládá se z pěti zajímavých kol.

Platební tabulka

Slot Wildman Super Bonanza Czech Republic láká nejen na spoustu skvostů, ale také na solidní výplaty. Více se o nich dozvíte z výplatní tabulky.

Symboly 5 6 7 osm 9+ 12+ 15+ 20+ 25+
Jantar x1 x1,5 x2,5 x5 x12,5 x25 x50 x200 x1000
Ametyst x0,5 x0,75 x1,25 x2,5 x7,5 x12,5 x25 x100 x500
Smaragd x0,3 x0,5 x0,75 x1,25 x3,75 x7,5 x15 x50 x300
Malachit x0,25 x0,3 x0,4 x0,75 x2,5 x5 x10 x25 x150
Citrín x0,2 0,25 x0,4 x0,6 x2 x3,75 x7,5 x20 x100
růženín x0,15 x0,2 x0,3 x0,5 x1,5 x2,5 x5 x15 x75
Safír x0,1 x0,15 x0,2 x0,35 x1 x2 x3,75 x10 x50

Automat Wildman Super Bonanza má RTP 96,51 %. Toto je průměrný údaj, který je v online kasinech běžný.

Populární otázky o automatech Wildman Super Bonanza

Jaké bonusy nabízí Wildman Super Bonanza?
Vývojáři přidali do automatu možnosti – kaskádové válce, multiplikátory, speciální symboly.
Jak změnit výši sázky v automatu Wildman Super Bonanza?
Nastavení požadované hodnoty sazby není obtížné. Tento indikátor se nastavuje pomocí dvou tlačítek „plus“ a „mínus“. Jsou v pravém dolním rohu obrazovky.
Kde najdu výplatní tabulku ve slotu Wildman Super Bonanza?
Výplatní tabulka je umístěna uvnitř informačního bloku. Označuje se písmenem „i“ a nachází se v levém dolním rohu.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Wildman Super Bonanza
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top