Hot Slot: Great Book of Magic Hot Slot: Great Book of Magic

Hot Slot: Great Book of Magic - Slot

Hrát si Hot Slot: Great Book of Magic

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Hot Slot: Great Book of Magic
Software IconSoftware: Wazdan
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Koupit funkci

Hot Slot: Great Book of Magic  Průběh hry Co by mohlo být více fascinující než svět kouzel. Po aktivaci automatu Hot Slot ™ Great Book of Magic od Wazdana se blíže seznamte s jeho funkcemi a dozvíte se o magických dobrodružstvích hlavních postav. Pokračování senzačního prvního dílu vyšlo 16. března 2023 a od té doby se publikum jeho fanoušků každým dnem rozšiřuje.

Po spuštění klasického slotu se hráč ocitne v obydlí prastarého kouzelníka. Příjemná hudba a soundtrack vytvářejí jedinečnou atmosféru. To vám umožní rychle se ponořit do hry. Válce hracího pole jsou odděleny zlatými pruhy.

Napravo a nalevo od nich jsou kamenné schody, četné knihy o magii a další tematické atributy. Ve vzduchu můžete vidět světla, která se rozptýlí z rozžhaveného rámu hracího pole.

V případě potřeby si můžete stáhnout automat Hot Slot: Great Book of Magic, ale častěji se návštěvníci online kasina rozhodnou hrát v prohlížeči. Vzrušující automat Hot Slot Great Book of Magic Great Book of Magic v demo režimu a hraní za skutečné peníze je k dispozici na všech typech zařízení.

Hot Slot Recenze Great Book of Magic

Hot Slot: Great Book of Magic  Průběh hry Po prostudování recenze automatu Hot Slot Great Book of Magic rychle pochopíte jeho pravidla a možnosti přijímání plateb. Automat má deset výherních linií. Když se na jedné z nich vytvoří výherní kombinace, na obrazovce se o tom objeví informace. Sázky lze uzavírat v rozmezí od 0,10 do 10 000 mincí. Hrací pole se skládá z pěti válců uspořádaných ve třech řadách. Nejvelkorysejší multiplikátor je x6000. Ti nejzoufalejší uživatelé hazardních her se mohou spolehnout, že ji získají.

Slot lze nazvat dynamický. Dokonale kombinuje vysoce kvalitní grafiku, pěknou animaci a optimální technické vlastnosti. Procento návratnosti je mírně nadprůměrné, což znamená, že návštěvníci mohou počítat s častými výhrami. Volatilita je proměnná. Tento ukazatel by měl být sledován, aby bylo možné vybrat nejvhodnější možnost.

Každý znalec kvalitního obsahu bude moci hrát v demo automatu Hot Slot Great Book of Magic bez vkladu a registrace. Tato možnost zábavy vám umožní získat silný zážitek a důkladně si prostudovat pravidla hry. V demo režimu Hot Slot Great Book of Magic se udělují také bezplatná otočení, stejně jako při hře o skutečné peníze. Sázky se uzavírají pomocí kreditů – speciálních digitálních mincí. Hot Slot Great Book of Magic demo lze hrát zdarma po neomezenou dobu. Tuto možnost volného času lze nazvat neméně hazardem, ale zároveň stejně vzrušující.

Jak hrát Hot Slot™ Great Book of Magic Slot

Hot Slot: Great Book of Magic  Průběh hry Mnoho lidí ví o automatu Hot Slot Great Book of Magic v kasinu. Tato série se těší velkému zájmu znalců fantasy světa a štědrých bonusů. Hlavním symbolem slotu je velká kniha kouzelníka. Přináší výhry a funguje také jako speciální symboly (Scatter a Wild). Jeho schopnosti budou stačit nejen na to, aby poskytovaly příjemné odměny. Kniha je schopna nahradit jakýkoli znak hry. Tento princip platí i během bezplatných zatočení.

Pro zvýšení příjmů hráčů byla vytvořena speciální funkce sticky scatter. Drží se na válcích, dokud nespustí bezplatná otočení. Jejich maximální počet je 10. Před začátkem kola je náhodně vybrán žolík. Stává se rozšiřujícím symbolem a umožňuje vám zvýšit počet výherních kombinací.

Ve slotu Hot Slot Great Book of Magic se nákup bonusu provádí aktivací speciálního tlačítka. Můžete to udělat kdykoli.

Platební tabulka

V automatu Hot Slot Great Book of Magic Česká republika se tvoří mnoho výherních kombinací. Více o jejich štědrosti se můžete dozvědět z výplatní tabulky.

Symboly x2 x3 x4 x5
Zlatá kniha (Scatter, Wild) - 2 20 200
Velký mág 1 10 100 500
nebezpečný drak 0,5 4 40 200
Moudrá sova 0,5 3 10 75
Vzplanutí planoucího lektvaru 0,5 3 10 75
A - 0,5 4 15
NA - 0,5 4 15
Q - 0,5 2.5 10
J - 0,5 2.5 10
10 - 0,5 2.5 10

Fantasy automat Hot Slot Great Book of Magic má průměrný RTP. Je to 96,19 %.

Populární otázky o automatech Hot Slot: Great Book of Magic

Mohu vyhrát skutečné peníze ve slotu Hot Slot Great Book of Magic?
Ano. Hra o skutečné peníze je poskytována v tomto automatu. Chcete-li to provést, musíte se zaregistrovat v kasinu a doplnit svůj herní účet.
Aktivuje se Hot Slot Great Book of Magic na mobilu?
Ano. Software společnosti je vyvíjen s ohledem na moderní technologie a lze jej provozovat jak na PC, tak na přenosných gadgetech (pomocí chytrých telefonů a tabletů).
Mohu používat strategie při hraní Hot Slot Great Book of Magic?
Ano. Automat funguje na moderním generátoru náhodných čísel a umožňuje použití win-win strategií.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Hot Slot: Great Book of Magic
Všechny hry výrobce Wazdan
Back to top