Hot Slot: 777 Rubies Hot Slot: 777 Rubies

Hot Slot: 777 Rubies - Slot

Hrát si Hot Slot: 777 Rubies

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Hot Slot: 777 Rubies
Software IconSoftware: Wazdan
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Odmítnuto

Hot Slot: 777 Rubies Průběh hry 16. února 2023 byla elegantní kolekce Hot Slot od slavného vývojáře doplněna o další mistrovské dílo. Barevný výherní automat Hot Slot: 777 Rubies od Wazdanu má vzrušující engine a také poměrně jednoduchá pravidla. Téma virtuálního stroje je vyvinuto v klasickém žánru. Zde můžete vidět barevné ovoce, šťavnaté bobule a další atributy „jednorukých banditů“. Vývojář k nim zároveň umně přidal efektní možnosti, aby byly co nejvíce vzrušující.

Po aktivaci vydání ovoce od známého poskytovatele lze vidět velkolepé hřiště. Každý kotouč je oddělen svislými zlatými pruhy, které začnou velkolepě zářit, když se objeví bonusová kombinace. Pozadí je vyrobeno v tmavých barvách, napodobujících záři plamene ve tmě. Záře se pohybuje všemi směry od rámu hracího pole a zesiluje během bonusových kol.

Ke stažení Hot Slot: 777 Rubies do přenosného zařízení budete potřebovat připojení k internetu a vhodný gadget. V mobilní verzi si můžete stáhnout automat Hot Slot: 777 Rubies v demo verzi a také hrát o skutečné peníze.

Hot Slot Recenze: 777 rubínů

Přehled slotu Hot Slot: 777 Rubies vám pomůže efektivně porozumět jeho struktuře, správě a funkcím. To pozitivně ovlivní efektivitu hry. Pokud chcete, můžete hrát Hot Slot: 777 Rubies bez vkladu (demo) stejně často jako v režimu skutečných peněz. Mřížka je zóna 5 x 3. Má pět válců a tři řady. Dvacet výherních linií. Jsou fixní.

Úroveň volatility automatu je variabilní. To umožňuje fanouškům hazardní zábavy nezávisle si vybrat možnost na základě svých vlastních preferencí. Rozsah sazeb se pohybuje od 0,20 do 10 000 kreditů. Maximální multiplikátor, který může hráč během hry získat, je x500.

Pokud se v procesu učení pravidel hry vyskytnou potíže, můžete spustit demo verzi Hot Slot: 777 Rubies a hrát zdarma po neomezenou dobu. Tento přístup bude relevantní nejen pro začátečníky, ale i pro zkušené návštěvníky kasina. Během aktivace testovacího režimu se sázky uzavírají pomocí kreditů – virtuálních mincí. V tomto případě hráč získává zkušenosti, rozvíjí své dovednosti. Výhry obdržené v demoverzi není možné vybrat.

Jak hrát Hot Slot: 777 Rubies Slot

Hot Slot: 777 Rubies Průběh hry V populárních kasinech Hot Slot: 777 Rubies je velmi žádaný. K tomu přispívá mnoho faktorů. Uživatelé v první řadě důvěřují vývojáři a vědí o vysoké kvalitě jeho produktů. Zaujmou je také jednoduchá, ale zajímavá pravidla a možnost získat jackpot.

Automat má standardní symboly, stejně jako dobře placenou sedmičku. Stroj nemá žádný Wild. Červený krystal (rubín) funguje jako Scatter. Když se na hracím poli objeví dva až pět těchto kamenů, aktivuje se odpovídající typ jackpotu. Každý z nich přináší speciální multiplikátor:

  • Mini - x20;
  • vedlejší - x50;
  • Hlavní - x150;
  • Grand - x500.

Slot také poskytuje funkci Magic Respin. Začíná po zobrazení jednoho až čtyř rubínů na obrazovce. Hráč může zaplatit za opětovné roztočení válců. Cena služby závisí na velikosti sázky a také na počtu rubínů na hracím poli. Uživatel přitom riskuje – pokud nevypadne požadovaný počet kamenů, jackpot nedostane. Hot Slot: 777 Rubies nezajišťuje nákup bonusu.

Platební tabulka

Hot Slot: 777 Rubies Česká republika má mnoho symbolů. Každý z nich v kombinaci tří kusů přináší jistou výhru. Každý multiplikátor je podrobněji rozebrán ve výplatní tabulce. Jedno ze znamení umožňuje získat odměnu v kombinaci dvou kusů.

Symboly x2 x3 x4 x5
šťastná sedmička - 5 50 250
Chutný meloun - 2.5 10 25
voňavé hrozny - 1.5 5 15
sladké švestky - 1 2.5 10
Šťavnatý pomeranč - 0,75 1.5 7.5
světlý citron - 0,5 1 5
červené třešně 0,25 0,5 1 5

Hot Slot: 777 Rubies má RTP 96,14 %. Toto je průměrný údaj, který je populární v online kasinech.

Populární otázky o automatech Hot Slot: 777 Rubies

Má Hot Slot: 777 Rubies bonusová kola?
Ne. Slot je založen na zjednodušených pravidlech, která nezahrnují další kola. Hlavní výhry lze získat úderem jackpotu.
Jaký je maximální multiplikátor v automatu Hot Slot: 777 Rubies?
Nejvyšší velikost jackpotu je x500 vsazené sázky. Účtuje se během maximálního hazardu a velkých sázek.
Jak hrát Hot Slot: 777 Rubies Slot zdarma?
Pro automat je k dispozici testovací režim. Je k dispozici bez registrace.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Hot Slot: 777 Rubies
Všechny hry výrobce Wazdan
Back to top