Power of Sun: Svarog Power of Sun: Svarog

Power of Sun: Svarog - Slot

Power of Sun: Svarog
Hrát si Power of Sun: Svarog

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Power of Sun: Svarog
Software IconSoftware: Wazdan
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 243/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra

Power of Sun: Svarog Průběh hry Barevný automat Power of Sun: Svarog od Wazdanu byl představen 10. ledna 2023. Okamžitě si získal oblibu mezi fanoušky atmosférických epických zařízení. Produkt je vyroben ve stylu slovanské mytologie a zapůsobí naprosto na každého – ideální audio stopa a soundtrack, kvalitní grafika, animace symbolů, jedinečná atmosféra a štědré výhry.

První, co uživatel po uvedení produktu na trh uvidí, je velkolepé hřiště obklopené stylizovanou kovanou konstrukcí. Vytvořil ho bůh ohně a kovářství – Svarog. V pozadí je drsná horská krajina s mlhou, mraky a vznášejícími se ptáky. Od prvních sekund na hráče zahalí atmosféra tajemna, kterou rozehřívá etnická melodie a zvuky hry.

Slot se aktivuje nejen na PC, ale i na přenosných zařízeních s Androidem nebo iOS. Pokud jej spustíte v prohlížeči, bude zábavné trávit volný čas, ale v případě potřeby si můžete Power of Sun: Svarog stáhnout do jakéhokoli typu zařízení. Dostupný a zajímavý je také automat Power of Sun: Svarog v demoverzi. Nepřipravte se o potěšení z výběru nejvhodnějšího formátu hry.

Recenze výherního automatu Power of Sun: Svarog

Power of Sun: Svarog Průběh hry Recenzi slotu Power of Sun: Svarog stojí za to brát vážně. To vám umožní rychle se dozvědět o jeho funkcích a pravidlech. Síť slotů je prezentována ve formátu 5 x 3. Má pět válců, tři řady symbolů a 243 výherních linií. Uživatelé mohou sázet v rozmezí od 0,10 do 10 000 mincí. Zvláště zajímavá je míra volatility. Rozptyl je proměnlivý.

Více o pravidlech hry se dozvíte, pokud spustíte Power of Sun: Svarog bez vkladu a registrace. Aktivací automatu Power of Sun: Svarog v ukázce můžete točit válci po neomezenou dobu a sázet pomocí kreditů. Tento formát volí nejen začátečníci, ale i profesionálové. Je to skvělý způsob, jak shodit nahromaděný adrenalin a zároveň neutrácet osobní úspory.

Jak hrát Power of Sun Slot: Svarog

Slot Power of Sun: Svarog najdete v kasinu podle názvu poskytovatele nebo pomocí vyhledávače. Vývojář přidal k penězům symboly a speciální. Hlavní hrdina, Svarog, hraje roli Wilda. Je přítomen na válcích v hlavní hře, stejně jako při aktivaci bonusové úrovně. Značky Minor, Major a Svarog Jackpot jsou lepkavé. Přinášejí od x20 do x1000 z výše sázky. Pravidla stanoví, že v jednom kole bude možné vyhrát několik různých typů jackpotu. Jedná se o výhodnou nabídku, která osloví i náročné hráče.

Power of Sun: Svarog Průběh hry Jakmile se na obrazovce objeví šest bonusových symbolů, začíná speciální kolo. Jmenuje se „Hold the Jackpot“. V tomto případě bude Svarog Mystery shromažďován, dokud nebude naplněno 15 buněk. Když k tomu dojde, na obrazovce se objeví x5000 multiplikátor.

V Power of Sun: Svarog je nákup bonusu dostupný několika způsoby. Je jich celkem pět:

  • standardní - 80 x 80 sázky pomůže aktivovat bonusové kolo (6 standardních symbolů a 1 záhada je připsána jako dárek);
  • vysoká - cena - 150 x (6 běžných značek a dvě Mystery jsou účtovány);
  • velmi vysoká - x300 (jako dárek 6 hotovosti, 2 Mystery a jeden Svarog);
  • extrémní - x600 (zastoupeno 6 bonusy, 1 Mystery a 2 Svarogem);
  • nejvyšší - x1200 sázky (je účtováno také 6 bankovek a 3 Svarog ).

Který si vybrat – uživatel se rozhoduje na základě provedeného vkladu.

Platební tabulka

Power of Sun: Svarog Česká republika má dva druhy symbolů peněz. První jsou prezentovány jako obrazy štítů a druhé jako symboly karet. Tak štědré jsou jejich kombinace, to zjistíte z výplatní tabulky.

Symboly x3 x4 x5
modrý štít 1 4 20
zelený štít 08 2 5
oranžový štít 0,6 1.2 2.5
fialový štít 0,4 0,8 1.5
A 0,3 0,6 0,8
NA 0,3 0,6 0,8
Q 0,2 0,4 0,6
J 0,2 0,3 0,4

Uživatelé mají často otázku, jaké procento návratnosti má tento automat. Specifikace naznačují, že slot Power of Sun: Svarog má RTP 96,15 %, což je vynikající ukazatel.

Populární otázky o automatech Power of Sun: Svarog

Je Power of Sun Slot: Svarog spolehlivý?
Ano. Produkt je licencován. Vývojář je známý po celém světě jako tvůrce vysoce kvalitního a spolehlivého obsahu s transparentními herními podmínkami. To zaručuje bezpečnost ve volném čase a možnost dosažení vynikajících výsledků.
Jaká je velikost jackpotu pro automat Power of Sun: Svarog?
Maximální výhra se velmi snadno spočítá. Chcete-li to provést, musíte vynásobit nejvyšší povolenou sázku (10 000 coinů) maximálním multiplikátorem - x5000.
Kolik válců má automat Power of Sun: Svarog?
Automat má pět válců.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Power of Sun: Svarog
Všechny hry výrobce Wazdan
Back to top