Pub Kings Pub Kings

Pub Kings - Slot

Hrát si Pub Kings

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Pub Kings
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Pub Kings Průběh hry Je stát se králem hospody pochybná čest? Pravděpodobně by to znamenalo vypití potenciálně nezdravého množství alkoholu nebo dostat se na vrchol schodů v barové rvačce nebo něco podobného. Ve slotu Pub Kings od vývojáře Pragmatic Play by to mohlo znamenat obojí a ještě mnohem víc. Pub Kings je automat s vikingskou tématikou, který se zaměřuje na to, co Vikingové (alespoň někteří z nich) pravděpodobně dělali, když se neplavili přes moře, aby drancovali vesnice nebo nekradli duchovenstvu cenné artefakty. Totiž po náročném dni stráveném jako jeden z nejobávanějších válečníků středověku v hospodě popíjeli studené pivo.

Hospodští králové však nejsou historickým dokumentem. Místo toho je to jasně osvětlená hra zobrazující mimořádně příjemnou část vikingského území za mimořádně příjemného dne. Slunce svítí, obloha je většinou jasná a na větrem ošlehaném útesu lákavě sedí robustní vikingská kamenná hospoda. Pokud už máte žízeň, načítací obrazovka Pub Kings, která naplňuje ukazatel průběhu bublající jantarovou tekutinou, by mohla změnit vaši mysl. Obecně platí, že když se na obrazovce objeví Pub Kings, panuje vřelá, příjemná atmosféra jako z oblíbeného drinku ve volném dni s přáteli. Celkově vzato, Pragmatic Play vyvinul jednu z nejžhavějších her, které jsme za chvíli recenzovali.

Využívá matematický model s vysokou volatilitou, který poskytuje hráči návratnost 96,08 % nebo 96,05 % při nákupu bezplatných zatočení. Dostupné jsou i modely s nižším RTP, jak tomu u Pragmatic bývá. Zveme vás, abyste si přečetli recenzi tohoto nového slotu a začali hrát Pub Kings zdarma hned teď na našem webu.

Pub Kings recenze slotu

Pub Kings je automat Pragmatic Play s 5 válci, 4 řadami a 20 výherními liniemi. Můžete si vybrat mezi minimální sázkou 0,20 a maximální sázkou 240. Hra má 3 různé Pub Kings Průběh hry RTP, výchozí RTP je 96,08 %, ale operátoři si mohou vybrat jednu z nižších RTP – 95,01 % nebo 94,04 %. Pub Kings se vyznačuje vysokou volatilitou a mírou poklesu 22,88 %, kde můžete vyhrát až 5 000násobek své sázky. Bonusová hra se aktivuje v průměru 1 z 221 otočení a maximální výhra je v průměru 1 ze 14,08 milionů otočení. K získání výhry přesahující x1000 sázek trvá v průměru 127442 otočení.

Design hry je vytvořen v motivu Vikingů: za drsnými válečníky se ocitnete v chýši, kde se hojně podává medovina. Na pozadí válců vidíte poklidnou otevřenou krajinu během základní hry a během bonusové hry jste převezeni do chatrče. Tento slot lze hrát na všech noteboocích, stolních počítačích a mobilních zařízeních. Výherní kombinace se vytvoří, když se na sousedních válcích objeví 3 nebo více symbolů stejného typu, počínaje od válců zcela vlevo.

Nejnižší symboly jsou 10, J, Q, K a A. Když se objeví 5 stejných symbolů, výhry jsou od x5 do x15 sázky. Vyšší platící symboly jsou Vikingové s růžovými, žlutými, modrými, zelenými a fialovými barvami pozadí. Když se objeví 5 nebo více symbolů stejného typu, výhry jsou od 25 do 150 x ze sázky. Zlatý Viking je symbol scatter, který se objevuje na válcích 1, 3 a 5.

Jak hrát automat Pub Kings

Pro lepší pochopení vám doporučujeme podívat se blíže na hru Pub Kings. Během základních zatočení je na každém válci k dispozici sedm různých odměn. Vysazení dvou scatter symbolů poskytuje náhodnou odměnu od úrovně 1 do 5 na každém válci. Možné odměny na každém válci jsou následující:

  • Buben 1: x10, x25, x125, x250, x600, x1000 a x5000.
  • Buben 2: x6, x15, x45, x200, x400, x800 a x2500.
  • Buben 3: x4, x10, x30, x150, x300, x600 a x1500.
  • Buben 4: x3, x8, x25, x60, x150, x300 a x750.

Pub Kings Průběh hry Vysazení 3 scatter symbolů během základní hry spouští funkci Free Spins, která uděluje 10 bezplatných otočení. Během těchto zatočení funguje progresivní funkce a s kotoučem je spojen prémiový symbol. Po každém roztočení se všechny výskyty každého symbolu ze sady kotoučů shromažďují na odpovídajícím kotouči. Nasbíráním 6 stejných symbolů na stejném válci odemknete první úroveň náhodných cen pro daný válec. S nahromaděním 3 nebo více symbolů na každé úrovni se úroveň odměny zvýší na 7.

Na konci kola symbol s největším počtem sklenic piva umístěný vedle něj poskytuje odměnu, která je aktuálně spojena s jeho kotoučem. V případě rovnosti bodů vyhrává ten, s kým je spojeno nejvíce piva. Tuto funkci lze zakoupit za 100násobek vybrané sázky.

Platební tabulka

  • 10, J, Q-x0,5-x5; Pub Kings Průběh hry
  • K, A- xl-xl5;
  • dívka - x2-x25;
  • mladý Viking - x2,5-x50;
  • Viking s Mohawkem - x3,5-x75;
  • Viking s vousy - x5-x100;
  • Viking s bujným plnovousem - x7,5-x150.

RTP – 96,08 %

Populární otázky o automatech Pub Kings

Mohu hrát automat Pub Kings zdarma?
Ano, náš zdroj je přesně to místo, kde můžete testovat Pub Kings bez registrace. Každá stránka kasina spolupracující s Pragmatic Play také nabízí bezplatný přístup do demo režimu.
Mohu vyhrát skutečné peníze na automatu Pub Kings?
Ano, registrovaný účet u provozovatele kasina je jediný způsob, jak hrát Pub Kings o skutečné peníze a získávat skutečné výhry.
Mohu hrát automat Pub Kings na mobilu?
Ano, tento slot je vhodný pro mobilní zařízení a lze jej stáhnout na libovolné zařízení.
Jak vyhrát velké množství peněz při hraní automatu Pub Kings?
Jedná se o certifikovaný automat, který generuje náhodné výsledky a vše, co potřebujete, je štěstí. Podívejte se na tabulku výplat a zjistěte, jak a kolik můžete vyhrát.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Pub Kings
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top