Hrát si Island

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Island
Software IconSoftware: Igrosoft
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 9/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: -

Island Průběh hry Děj hry Island je založen na dobrodružstvích Robinsona, který se ocitl na pustém ostrově. Stejně jako další vývoj od Igrosoftu je tento slot vytvořen v kresleném stylu s jasným designem. V režimu základní hry vypadnou základní a speciální symboly, které spouštějí několik bonusů.

Kolem hlavní ceny automatu Island je tematická bonusová hra. Kromě toho se můžete dostat do druhé úrovně tohoto bonusu a spustit hru na zdvojnásobení. Nejprve můžete vyhodnotit všechny výhody hraní v demo režimu a poté přejít ke skutečnému sazbám.

Označení symbolů

Mezi obrázky, které se objevují na válečných automatech, je několik speciálních symbolů a skupina ve stylu Island Průběh hry základní ikony. Ty mají různé koeficienty a cenové řetězce. Patří mezi ně záchranný kruh, láhev, plechovka, racek, volant, želva a logo.

Hrát Island znamená vytvářet výherní kombinaci z uvedených obrázků. Šance na takové ikony se sečtou a připíšou na herní účet. Zvláštní pozornost si zaslouží bonusové a divoké symboly. Roli prvního obrázku ostrova a druhý rok hraje v podobě delfína. Dejte si pozor na vypadávání speciálních obrázků a můžete otevřít bonusy.

Bonusová hra

Každý, kdo chce na Island hrát o peníze, by se měl seznámit s podmínkami pro spouštění bonusových režimů. Po zobrazení 3 a více symbolů s ostrůvkem můžete počítat s navýšením plateb. V tuto chvíli se otevírá tematické bonusové kolo.

Island Průběh hry Hlavní postava slotu se objeví na další obrazovce, plující na lodi. Jeho hlavním úkolem je dostat se na ostrov. Pro ovládání můžete použít klávesy, které regulují počet aktivních pásem. Pomohou vám vybrat směr z 5 možných cest.

Za každý správně zvolený směr získáváte odměnu. Pokud hrdina za dosáhne žraloky, bonusové kolo končí. Po úspěšném dokončení tohoto kola můžete přejít na superbonusové hry. Bonusový režim vám umožňuje vyhrát další ceny v Island.

Abyste v této hře získali odměnu, musíte si vybrat 1 z několika kusů masa. Pokud postava padne do pasti, bonus končí. Během rizikové hry musíte uhodit stranu hozené mince (hlavy nebo ocasy). Začíná po úspěšném roztočení pomocí tlačítka Bet.

Průběh hry

Roztočit válce ve hře není vůbec těžké. Celá hra je postavena na bázi 5 válců, na kterých můžete Island Průběh hry obsluhovat až 9 aktivních linek. Každá z nich může vytvořit výherní kombinaci několika stejných ikon.

Ovládání je zde standardní, takže hru zvládne i začátečník. Tlačítko Start spouští kotouče a sázky a řady s čísly nechat konfigurovat hlavní parametry. Okno obsahuje tabulku výplat, která obsahuje následující informace:

  • lahev a racek – násobitele do 10 a 20;
  • volant a plechovka – až 100 a 50;
  • záchranný kruh a želva – až 500 a 200.

Logo automatu a divoký symbol mají ještě větší násobitele – 5000 a 2000.

Procento návratnosti (RTP) ve slotu Island je 96,71 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Island
Všechny hry výrobce Igrosoft
Back to top