Money Train 3 Money Train 3

Money Train 3 - Slot

Hrát si Money Train 3

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Money Train 3
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 40/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Lepkavé divočiny Bonusová hra Násobitel výher Odmítnuto Náhodný multiplikátor

Money Train 3 Průběh hry Je těžké najít člověka, který neslyšel o Divokém západě. Gangsterské téma se aktivně používá v hazardním zábavním průmyslu. Software vytvořený v podobném stylu je oblíbený u znalců volného času v casinu. Další díl výherního automatu Money Train 3 od Relax Gaming vám umožní podniknout vzrušující cestu, nikoli však do dob Divokého západu, ale do budoucnosti. Jedná se o aktualizovanou verzi slotu vytvořenou ve stylu steampunk.

Slot byl uvolněn 22. září 2022. Udělalo to dojem na fanoušky poskytovatele a každého, kdo miluje dobrodružství, laserové zbraně, velké výhry a fantazii. Dá se s jistotou říci, že vývojář posunul slot na novou úroveň.

První věc, kterou hráč uvidí, je 3D grafika a animované intro. Slot je neuvěřitelně dynamický. Uživatel se bude pohybovat vyspělým moderním vlakem. Je vybavena unikátními zbraněmi a je ovládána nebezpečnými postavami. U některých prvků zvukové stopy bude možné vysledovat souvislost s předchozími díly. Navzdory tomu, že ne všichni hráči měli čas se s tímto slotem blíže seznámit, je již označován za nejúspěšnější díl trilogie. Money Train 3 není nutné stahovat do vašeho smartphonu. Funguje perfektně na PC, chytrých telefonech (Android nebo iOS), protože je vyvinut na základě technologií JS, HTML5.

Recenze výherního automatu Money Train 3

Po podrobném prostudování recenze slotu Money Train 3 se můžete dozvědět vše o jeho funkcích, vlastnostech a bonusových kolech. Celková atmosféra umožňuje uživatelům rychle se naladit na nadcházející proces. Hrací pole se skládá z pěti válců a čtyř řad symbolů. Má čtyřicet výherních linií. Rozsah sázek pro každou z nich se pohybuje od 0,10 do 10 mincí. Velikost maximálního násobiče je x100000.

Automat má vysokou úroveň variance. To znamená, že výhry se na obrazovce neobjevují příliš často, ale když hráč vyhraje, množství obdržených mincí je působivé. Pokud se uživatel se stolem teprve seznamuje nebo se rozhodl ušetřit, můžete hrát automat Money Train 3 v demoverzi bez vkladu neomezeně dlouho. Taková možnost volného času umožňuje nejen uspokojit touhu po bezohledném odpočinku. Pomáhá zvolit vítěznou strategii, získat potřebné dovednosti a vytvořit si celkový dojem o softwaru. Demo Money Train 3 můžete hrát zdarma bez registrace.

Jak hrát automat Money Train 3

Money Train 3 Průběh hry Slot Money Train 3 v casinu bude umístěn v sekcích „steam punk“, „Divoký západ“, „kovbojové“, „futurismus“. Potěší spoustou příjemných funkcí. Hlavní hra nabízí více než jen užívat si roztočení válců a vzhled výherních kombinací. K dispozici je funkce opětovného otáčení. Používá lepivé znaky, které znamenají různé hodnoty multiplikátoru. K aktivaci bonusové úrovně dochází díky třem Scatterům, které se objeví na obrazovce. Na obrazovce se pravidelně tvoří sticky wild symboly.

V automatu Money Train 3 nákup bonusu zajišťuje vývojář. V tomto případě jsou možné čtyři možnosti - 1 respin se aktivuje x20 sázky, 2 - x50, 3 - x100. Pokud chce hráč získat bonusové kolo s 1 trvalým bonusovým symbolem, musí zaplatit x500 sázky.

Každý může počítat se zatočeními zdarma ve hře Money Train 3 v demo i klasické verzi. Symbol Wilde se může objevit na všech válcích. Nahrazuje jakýkoli symbol kromě Scatter. Hra má bonusový symbol. Díky němu se aktivuje unikátní kolo. Má 13 modifikačních znaků. Díky jejich kombinaci může hráč počítat s tím, že dostane maximální násobitel.

Platební tabulka

Vývojář slotu Money Train 3 z České republiky jej doplnil o mnoho postav, které přinášejí vynikající výplaty. Podrobnosti o každém z nich jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly x3 x4 x5
Wilde x0,8 x4 x20
Nekromant x0,8 x4 x20
Kolektor x0,6 x3 x10
Odstřelovač x0,5 x2,5 x9
Payer Tommy Gun x0,5 x2 x8
rubínové vrcholy x0,2 x1 x5
oranžové srdce x0,2 x1 x4
Zelené kluby x0,2 x0,7 x3,5
Modré tamburíny x0,2 x0,7 x3

Slot Money Train 3 má RTP 96,10 %. To je poměrně dobrý ukazatel, který je považován za průměrný.

Populární otázky o automatech Money Train 3

Mohu si koupit bonus v Money Train 3?
Ano
Mohou hrát Money Train 3 hráči z České republiky?
Ano
Mohu hrát o skutečné peníze ve hře Money Train 3, pokud žiji v České republice?
Ano
Jaká je úroveň rozptylu hracího automatu Money Train 3?
Vývojář nastavil u automatu nejvyšší stupeň volatility. To naznačuje, že často nerozdává výhry, ale pokud má hráč štěstí, odměna bude velká.
Kolik mincí mohu vyhrát v automatu Money Train 3?
Vypočítat maximální výhru není těžké. Chcete-li to provést, musíte vynásobit největší multiplikátor (x1000000) největší sázkou (10 mincí).
Kolik výherních linií je v automatu Money Train 3?
Na hrací ploše je 40 výherních linií.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Money Train 3
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top