Temple of Fury Dream Drop Temple of Fury Dream Drop

Temple of Fury Dream Drop - Slot

Hrát si Temple of Fury Dream Drop

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Temple of Fury Dream Drop
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 94.00%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: -/-
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Temple of Fury Dream Drop  Průběh hry Slot Temple of Fury Dream Drop je nadcházející vydání od oblíbeného herního vývojáře Relax Gaming. Podle oznámení se hra objeví v online kasinech v září 2023.

Temple of Fury Dream Drop bude k dispozici pro mobilní zařízení. Vzhledem k tomu, co již poskytovatel vydal, očekáváme, že slot bude obsahovat špičkovou grafiku, velkorysé bonusové funkce a dobrou návratnost.

Automat Temple of Fury Dream Drop je hra s nízkou volatilitou s RTP 94,1 %, což je u automatů s progresivním jackpotem zcela běžné. Kromě neuvěřitelného jackpotu Dream Drop může být maximální výhra až 1780 x 1780 sázky.

Zveme vás, abyste si hru Temple of Fury Dream Drop zdarma vyzkoušeli na našem webu. A také si vyberte z našich nejlepších spolehlivých online kasin, kde bude tento automat k dispozici za skutečné peníze.

Temple of Fury Dream Drop Slot Recenze

Automat Temple of Fury Dream Drop je vzrušující automat s pěti válci a čtyřmi řadami. Během normální hry jsou aktivní tři řady, zatímco horní Temple of Fury Dream Drop  Průběh hry řada zůstává uzavřena.

Dynamická funkce Fury však dokáže odemknout horní řadu, což zvyšuje úroveň vzrušení. Hra může být docela vzrušující, na začátku je k dispozici 99 výherních linií a po otevření čtvrté řady až 178. V tomto dračím chrámu se pokaždé, když vyhrajete, výherní symboly odloží a zbývající symboly se zopakují, čímž získáte další šance zvýšit své výhry a získat ještě více odměn.

Můžete vsadit od 0,10 do 100 librových kreditů na zatočení, díky čemuž je hra atraktivní a vhodná jak pro high rollery, tak pro příležitostné hráče.

Fantasy říše a středověkí rytíři se prolínají v úžasném vizuálním prostředí ve slotu Temple of Fury Dream Drop. Mohutný chrám je osvětlen tajemným ponurým šedým světlem, které vytváří atmosférické prostředí.

Ústřední místo zaujímají bubny, pod kterými plápolá plamen. Vedle válců můžete vidět kolo štěstí Super Spinner, které přináší velké výhry. Melodie těžkých bubnů a houslí umocňují děsivou atmosféru, která hru doprovází.

Pokud jde o symboly, ty málo platící jsou standardní J, Q, K a A, které nabízejí výplaty od 1x do 1,2x sázky za kombinaci pěti stejných symbolů. Vyššími platícími symboly jsou štíty psa, losa, lva a draka. Pro výhru, když se objeví pět stejných symbolů, je výplata od x2 do x10 ze sázky.

Ve hře je i divoký symbol, který plní svou obvyklou funkci – nahrazuje jiné symboly a pomáhá vytvářet více výherních kombinací.

Jak hrát automat Temple of Fury Dream Drop

Okamžitě můžeme říci, že hratelnost Temple of Fury Dream Drop slibuje být skvělá. Středem pozornosti je pět progresivních jackpotů. I když jsou tyto jackpoty poutavé, neměly by být přehlíženy další doplňky, včetně funkcí Fury Features, Super Spinner a Nitro Spins.

Funkce zuřivosti

Každé roztočení může náhodně spustit jednu nebo více z následujících funkcí:

  • Extra řádek: Nad standardními třemi řadami se otevře další řádek, který aktivuje další výherní linie.
  • Expand Wilds: Divoký symbol se rozšíří tak, aby zaplnil celý válec, čímž se zvýší váš výherní potenciál.
  • Symbol Boost: Sledujte transformaci, když je náhodně vybrán nízký symbol a všechny viditelné symboly tohoto typu jsou povýšeny na vysoké.
  • Extra život: Užijte si zatočení navíc, pokud nepřijdou žádné výherní symboly, což vám dává extra šanci na výhru.

super spinner

Temple of Fury Dream Drop  Průběh hry Během hry budete sbírat mince štěstí, když vypadnou na válcích. S jejich pomocí získáte přístup k funkci Super Spinner. Super spinner 500 mincí nabízí dvě možnosti: peněžní výhry ve výši 60, 100, 200 nebo 500 sázek nebo nitro otočení od 5 do 25. Tato funkce nemusí být v některých jurisdikcích dostupná.

Nitro se točí

Tato funkce není dostupná ve Spojeném království, ale během základní hry Temple of Fury Dream Drop lze Nitro Spins aktivovat zaplacením 4 mincí nebo 50 tandardní sázky. Tato funkce zaručuje aktivaci jedné nebo více funkcí Fury při každém otočení a umožňuje vám častěji sbírat mince.

Platební tabulka

  • J-x0,2-xl; Temple of Fury Dream Drop  Průběh hry
  • Q - x 0,2-xl;
  • K - x 0,3 - x 1,2;
  • A - x0,3-x1,2;
  • modrý státní znak - x0,5-x2;
  • žlutý státní znak - x0,7-x3;
  • červený státní znak - x1-x5;
  • fialový erb - x2-x10.

RTP – 90,1 %

Populární otázky o automatech Temple of Fury Dream Drop

Dá se Temple of Fury Dream Drop hrát zdarma?
Ano, mnoho online kasin nabízí slot Temple of Fury Dream Drop v demo režimu, který umožňuje hráčům vyzkoušet si jej zdarma, než vsadí skutečné peníze.
Mohu vyhrát skutečné peníze hraním automatu Temple of Fury Dream Drop?
Ano, na automatu Temple of Fury Dream Drop můžete vyhrát skutečné peníze. Samozřejmě za předpokladu, že hrajete o skutečné peníze. Je důležité si uvědomit, že výše výher v automatu Temple of Fury Dream Drop, stejně jako v jakékoli jiné hře, závisí na náhodě a nezaručuje výhru.
Mohu hrát Temple of Fury Dream Drop s bonusovými penězi?
Ano, ve většině případů. Zda lze Temple of Fury Dream Drop hrát s bonusovými penězi, závisí na konkrétních podmínkách online kasina, které bonus nabízí. Některá online kasina vám možná neumožňují hrát určité hry s bonusovými penězi, včetně Temple of Fury Dream Drop, zatímco jiná vám to mohou povolit.
Je Temple of Fury Dream Drop k dispozici na mobilních zařízeních?
Ano, slot Temple of Fury Dream Drop je k dispozici na počítači i mobilu.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Temple of Fury Dream Drop
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top